Pegasos II (1266MHz), 2048MB RAM, Radeon 9250 (256MB), HDD 200GB, USB 2.0, ZIP250 USB, USB floppy, SB Live!, HP LaserJet 1100, AmigaOS 4.1 Final Edition
74F74 sem za rychlejší neměnil, šlape v pohodě (zatim) a co se týká vyšších rychlostí - rád bych, ale má to malej zádrhel - nemám 100MHz krystal (do prčic práce)...
Těch 80MHz je zatím dost luxusní, tento týden budu celý náležitě testit (060tkový dema a hlavně AB3D II TKG !!). Huž se těšim!
Tak nejprve sem to zkoušel po jednom pinu nahřát - odsát, pak jak mi poradil Boboo, kuličkou cínu roztavit čtyři najednou a pak vycucnout. Samozřejmě, že jsem to trénoval na starejch 286/386 deskách, jelikož sem nechtěl při těhle pokusech dokur..t turbínu
Po několika večerech sem došel k poznání, že tato masochistická zábava není pro mě a napsal sem si ježichovi...
A frajer nezklamal...
Hele, pokuď někoho jinýho po Praze nesplašíš a měl bys úchylné nutkání věřit mým shopnostem, můžem se dohodnou a já ti tu 040tku z toho blizze vypářu...
Tak ja jsem na to chtel jit taky klasickou odsavackou, to bych zvladnul, neni to takovej problem, jen by to zabralo nejaky cas. Ale s lepsi vybavenim to jde rychleji. Nikoho jsem na to ani neshanel, jen jsem tady chytil prilezitost....
Komentovat