Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Dare to Dream: Commodore and Amiga Today?

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    Dare to Dream: Commodore and Amiga Today?

    David John Pleasance spustil na Kickstarteru projekt na vytvoření nové knihy Dare to Dream: Commodore and Amiga Today?. Na konci by mělo být vytvoření nové publikace, na které momentálně pracuje společně s Dave Haynieem.

    Mnozí z vás vědí, že v době bankrotu byla společnost Commodore UK zdaleka nejsilnější dceřinou společností s nejaktivnějším prostředím Amigy. Vydávali jsme 13 specializovaných časopisů o počítačích Amiga (s auditovaným měsíčním nákladem 680 000 výtisků), naše produkty byly distribuovány prostřednictvím všech hlavních prodejců a měli jsme síť stovek nezávislých prodejců. Byli jsme zodpovědní za oficiální celosvětové uvedení počítačů Amiga 1200 a CD32 a za vynikající vztahy s hlavními britskými vývojáři herního softwaru.

    Mezi vyhlášením konkurzu 29. dubna 1994 a skutečnou dražbou aktiv 22. dubna 1995 jsme s Colinem Proudfootem (mým spoluředitelem) věřili, že jsme nejlepšími lidmi, kteří by mohli společnost dále vést. S obrovskou pomocí společnosti Coopers & Lybrand (nyní PriceWaterhouseCoopers) jsme sepsali komplexní podnikatelský plán, jehož prostřednictvím jsme získali neuvěřitelných 50 milionů dolarů na financování našeho manažerského odkupu.

    Mnozí věřili, že v naší nabídce uspějeme, a vzhledem k naší osvědčené výkonnosti na našem trhu si přáli, abychom vyhráli. Bohužel necelých 48 hodin před aukcí jsme o ni byli ošizeni *(celý příběh najdete v nové knize).

    "ODVAŽTE SE SNÍT: Vize toho, čím Commodore a Amiga mohly být... Měly být..." bude podrobně popisovat, co přesně bychom s Colinem udělali, kdybychom aukci vyhráli.

    Klikni pro plné zobrazení obrázku

Jméno: 4b5613a4c88e4866ec95502bce77ddf1_original.jpg
Počet zobrazení: 143
Velikost: 82,2 KB
ID: 167932
    Přiložené soubory
    Amiga 1200, Micronik Mini-Tower, PiStorm32 Lite, FastATA 1200 MK-IV, Lyra 2, Indivision AGA MK3, ZIP 250MB, HP LaserJet 1100, interní HD mechanika (EXA), LinkSys EC10T​

    #2
    Zdá se, že na to podařilo vybrat.
    Amiga OCS, ECS, AGA, CGX, PPC
    -----------------------------------------------
    Líbí se mi Retropolis

    Komentovat

    Zpracovávám...
    X