Oznámení

Sbalit
Aktuálně žádná oznámení.

Commodore Amiga Víkend XIII. 9+10.11.2024

Sbalit
X
 
  • Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Vymazat vše
new posts

    Commodore Amiga Víkend XIII. 9+10.11.2024

    Přijměte prosím mé pozvání do muzea arkádových automatů ArcadeHry.cz na již 13. Amiga víkend Akce je určena především těm, kteří už doma Amigu nemají a nebo se k ní po letech zase vracejí, případně si teprve vybírají který model koupit, aby si také splnili své klukovské sny jako my všichni. Jako vždy očekáváme, že za námi zavítají i osobnosti české Amiga a retroherní scény, které pomohou atmosféru akce ještě posunout výše.

    Zahrát si můžete stovky úžasných her na původních opravených a seřízených Amigách ​​ Zaposloucháte se do typického vrzavého načítání disket z mechanik, užijete si ostrý obraz a zvuk na původních CRT monitorech, v rukách budete při hraní držet původní joysticky a myši, vzduch bude cítit nostalgií a vzpomínáním. Na místě budou specialisté na Amigy z našeho týmu, kteří vám najdou a spustí hru dle vašeho přání, ale i vám pomohou s výběrem pokud vás Amigy minuly. Nově teď budeme v těch nejlepších hrách i soutěžit!

    Očekávat můžete Amigy 500 vč. prémiových Balls a Tiger design edicí, zachovalou původní Amigu 2000 nebo nabušenou Amigu 1200 s ohromným archivem her. Počítače pojedou na originálních monitorech od Commodoru a přivezeme i monitor Sony PVM, protože placaté obrazovky v našem muzeu nevedeme Hrát si s Amigami budeme po celé víkendové veřejné otvíračky, tedy vždy od 10 do 19 hodin. Vstupné je zdarma bez příplatku k běžným vstupenkám muzea ArcadeHry - viz ceník na webu.

    Prožijte s námi retroherní víkend v muzeu ArcadeHry.cz se 170mi arkádovými automaty a úžasnými Amigami, na který jen tak nezapomenete.

    Už se zase na Amigy a jejich vůni moc těšíme! Amiga rulez!
    Přiložené soubory
    Zahájení
    09.11.2024 10:00:00
    Konec
    10.11.2024 18:30:00
    Město
    Červený Újezd u Unhoště, okres Praha - západ
    Naposledy upravil bomberoza; 26.09.2024, 19:15:45.

    #2
    Uživatelé FaceBooku mohou sledovat novinky v události zde:
    Událost ve městě Červený Újezd, Středočeský kraj, pořádá Arcade Hry dne sobota, listopad 9 2024

    Komentovat

    Zpracovávám...
    X